top of page

ons. 03. apr.

|

Vindelev

KURSUS: Dit personlige lederskab

En personlig udviklingsproces 3 x 3 dage.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
KURSUS: Dit personlige lederskab
KURSUS: Dit personlige lederskab

Tid og sted

03. apr. 2019, 09.00 – 05. apr. 2019, 15.00

Vindelev, Rantzausmindevej 21, 5700 Svendborg, Danmark

Om eventet

På modulerne lærer du at bruge både tanker, følelser og handlekraft og du bliver mere autentisk, forstående, afgrænsende, ærlig og nærværende.

Du kan også booke forløb til interne hold på din arbejdsplads.

Hent brochuren

---> Klik på linket her og hent brochuren

OMTALE:

Martin Larsen, Indehaver af Diablo Radio og kursist på Dit Personlige Lederskab skriver på FB

31. oktober 2015 ·

Kære FB-ven,

For et år siden begyndte min spændende rejse i personlig udvikling for alvor.

Efter en række gode coachings hos Janni Vindelev i en for mig ganske svær og udfordrende tid, fik jeg muligheden for at deltage i kurset Dit Personlige Lederskab.

Hvis du er en af mine Facebook-venner, der går og slås med en stresset hverdag, ubalance mellem arbejdsliv/karriere/familieliv/parforhold/egen sundhed, eller flere af disse ting, så vil jeg opfordre dig til at overveje kurset.

Det har gjort så meget godt for mig, og jeg er ikke i tvivl om, at det faktisk er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv helt personligt - og dermed sikkert også for mange omkring mig.

Hvis du synes prisen er afskrækkende, så tør jeg godt give min garanti for at det er pengene værd. Det er ikke sammenligneligt med en charterrejse, en ny sofa, en uge på ski eller noget lignende. Det er en livsinvestering (og nej, jeg får ikke provision - dette er en kærlig opfordring lige fra hjertet...)

Og hvis du (som jeg engang ville have gjort) er godt i gang med at overbevise dig selv om at du slet ikke har tid, ikke kan rive de dage ud af kalenderen, ikke er klar lige nu, så er det jo helt ok. Men tro mig, også tiden til kurset er rigtig godt givet ud.

Og hvorfor så dette opslag?

Fordi jeg blot er så evig taknemmelig for det jeg har oplevet og fået, og derfor på alle mulige måder skylder såvel Janni som alle jeg kender at dele det med jer.

Del dette event

bottom of page