top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 6

REALISTEN / SKEPTIKEREN / LOYALISTEN

• 6-ere er forpligtende og til at stole 100% på, og de har ofte meget vanskeligere ved at have tillid til andre. De gennemskuer alt hvad der evt. kan gå galt, og forestiller sig ofte det værst tænkelige om fremtiden. De er grundige i deres overvejelser, undersøger for fejl og mangler og tvivler, indtil de er helt overbeviste om, at en beslutning er truffet på det rigtige grundlag. De kæmper gerne for andre, især minoritetsgrupper. De har et specielt forhold til autoriteter.

• 6-ere er gode til analytiske opgaver i en virksomhed. De kan lære andre at tage højde for ting der ikke er forudset, og er derfor gode som bagstoppere i nye tiltag og projektopgaver. De skal have en sag at kæmpe for, men bliver passive når ”kampen” er overstået. Under velordnede trygge arbejdsforhold er 6-erne dygtige, pligtopfyldende medarbejdere, der ikke sjældent sætter egne behov til side for firmaets skyld. Stramme planer gør skeptikere stressede.

Enneagrammet-type-6-MO.jpg

6-eren kan teste denne tanke;

 

Kan en 6-er have udbytte af at overveje
den reelle konsekvens af, hvis noget går skævt?

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page