top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 7

IDEMAGEREN / EVENTYREREN

• 7-ere er energiske livsnydere, der let begejstres. De er oftest udadvendte og medrivende personer, der ind i mellem opfattes overfladiske. 7-ere er optimistiske, abstrakt tænkende med overblik. De ser altid mulighederne før alle andre, og er hurtigt opfattende. De afbryder tit og gerne, og gør det ikke, fordi de vil være uforskammet, men fordi de har set løsningen før alle andre. 7-ere bryder sig ikke om at blive holdt fast af procedurer eller aftaler. De kan blive paniske med tanken om kun én mulighed, kan virke rastløse, især hvis andre bliver omstændelige og smålige. Og når noget gør ondt er 7-eren som sæbe og hurtigt væk.

• 7-ere er selvmotiverende og gode til at holde gejsten oppe i startfaser/udviklingsfaser og keder sig når det kommer til daglige procedurer og rutiner. De har tendens til at føle sig ligeværdige med autoriteter. De kan godt tage imod ordrer, men trives bedst i frihed og indflydelse på egen situation.

• 7-ere er gode til at se det praktiske i nye ideer. Konfronterer helst ikke autoriteterne, men går alternative veje for at få egne ideer igennem. Deres virkelige styrke er at samle information og udvikle nye ting og ideer uden at blive styret af rutiner. De er populære hos kolleger og kunder, men deres selvoptagethed kan medføre samarbejdsproblemer.

Enneagrammet-type-7-MO.jpg

7-eren kan teste denne tanke;

 

En 7-er kan muligvis bremses lidt,
være lige her og sanse dét der er.

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page