top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 4

INDIVIDUALISTEN / ROMANTIKEREN

• 4-ere kan ind i mellem virke lidt fraværende, for dernæst at være dramatiske. Da de samtidig er meget følsomme så kan det blive nogle gevaldige op og nedture. De trives med dybe og nære relationer og dyrkelse af intensive og stærke følelser. De kan tilføre originalitet og kreativitet til enhver lejlighed, specielt hvis man viser dem anerkendelse og respekt.

• For 4-ere er de bedste job der, hvor de har en særlig position frem for at være én ud af mange. De kan være effektive og søde kolleger, og deres indsats afhænger af deres humør. Romantikerne skal helst samarbejde eller være i kontakt med mennesker, som er fagligt dygtige på deres områder. De trives ofte godt med arbejde inden for terapi, rådgivning og kreativitet. De er ofte meget kreative mennesker, som er gode til at finde geniale løsninger og altid vil sætte et originalt præg på det, de arbejder med.

Enneagrammet-type-4-MO.jpg

4-eren kan teste denne tanke;

 

At fokusere på glæden ved det de har lige i nuet.

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page