top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 5

IAGTTAGEREN / OBSERVATØREN

• 5-ere er optaget af at samle viden, men deler den ikke nødvendigvis med andre. Deres fremtoning kan virke indesluttet og rolig. Det er ikke uvenlighed, men blot fordi de beskytter sig selv og deres privatliv mod andres indtrængen og måske er lidt efter-tænksomme. Derfor kan de opleves som svære at komme i tæt kontakt med og bliver ofte misfortolket som distancerede. De holder af at være alene og er meget uafhængige af andre mennesker, men kan samtidig føle sig ensomme.

• 5-ere er engagerede mødedeltagere, så længe mødet holder sig til dagsordnen. Arbejdsmæssigt skal de helst have ”enerum”, så de ikke bliver forstyrret. Når de træffer beslutninger er det i et forsøg på objektivitet, og de leverer også beslutningen videre som en objektivt betragtning. De er eksperter i abstrakt tænkning samt til at udrede og præsentere vigtig information fra den indsamlede data. De er visionære og udviklertypen.

Enneagrammet-type-5-MO.jpg

5-eren kan teste denne tanke;

 

Om andre givet vis kunne få mere fokus,
hvis 5-ere delte lidt mere ud af deres viden.

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page