top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 3

UDRETTEREN / PRÆSTATIONSMENNESKET

• 3-ere går efter deres mål og ønsket om succes og image. De er ofte gode beslutningstagere og effektive arbejdsheste, men glemmer ofte at tage hensyn til sig selv og deres følelser, hvilket kan betyde uligevægtighed i stressede situationer eller i værste tilfælde medføre kollaps. De sætter sig målrettet ind i tingene og overkommer langt mere end andre mennesker og forventer, at der sker noget omkring dem. De skaber en venlig optimistisk stemning omkring sig for at få andre med, og deres følelser for andre udtrykkes gennem det de gør for dem eller sammen med dem.

• 3-ere trives med learning by doing, sætter sig hurtigt ind i tingene og bliver eksperter på ingen tid. De identificerer sig med deres arbejde har mange bolde i luften på en gang for at spare tid, men forventer ikke mindre end det samme af andre. Derfor vil de trække deres kolleger/ medarbejdere med sig i en utrættelig stræben mod nye mål. Som ledere tilpasser 3-erne sig den rigtige lederstil inden for den kultur og det firma de er i, for dermed at sikre sig yderligere succes.

Enneagrammet-type-3-MO.jpg

3-eren kan teste denne tanke;

 

Om de måske ”når mere i livet”, ved ikke at ville nå så meget og ved at føle efter, hvad der er vigtigst.

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page