top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 8

UDFORDREREN / FRONTKÆMPEREN / "BOSSEN"

• 8-ere opleves energiske, beskyttende, oprørske, alt eller intet mennesker. De kan forekomme provokerende idet de navigerer efter umiddelbare instinkter og vil gerne have kontrol. De ønsker retfærdige beslutninger, klare linier og logiske forklaringer på beslutninger. De kan virke dominerende, når de mærker klynkende svaghed, eller tingene ikke går efter deres hoved. 8-ernes egne klare udmeldinger kan virke vrede og voldsomme på andre, men deres vrede går lige så hurtigt over, som den er kommet. Samtidig er 8-erne meget kærlige og beskyttende ved oplevelse af uretfærdighed. Hvis man først er kommet under de omsorgsfulde vinger, vil man opleve at 8-erne inderst inde har et meget sårbart sted, som det er vigtigt for dem at beskytte.

• For 8-erne er en stærk ledelse og klare linier vigtige. De udfordrer - ofte ubevidst - for at få klare meldinger. De mener regler er vigtige, men bryder dem selv, hvis de er i vejen for retfærdighedens interesser. 8-erne er ofte talsmænd for andre og har det godt med ledelsesansvar. De fungerer som god støtte for deres medarbejdere og er beskyttende, retfærdige og optaget af deres trivsel. De har naturlig autoritet og bliver derfor respekteret.

Enneagrammet-type-8.jpg

8-eren kan teste denne tanke;

 

Hvis 8-erne kunne, ville en udfordring være,
at blive i en situation uden at påvirke den.

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page