top of page

ENNEAGRAMMETS

PERSONLIGHEDSTYPE 2

RELATIONSSKABEREN / HJÆLPEREN

• 2-erne er frihedssøgende og ønsker anerkendelse. De er utrolig opmærksomme, hjælpsomme og givende overfor for mennesker, der står dem nær.

• Når det kommer til deres egne behov har de meget svært ved at identificere og udtrykke dem, - og får dem derfor heller sjældent opfyldt.

• Arbejdsmæssigt trives 2-erne i stillinger med indirekte indflydelse, fx. som direktions/privatsekretærer. De ved alt om, hvad der sker i firmaet, og er gode til at komme med konstruktive forslag. De er som regel veloplagte og positive, men samtidig søger 2-erne anerkendelse og kan på nogen virke irriterende i denne søgen. 2-erne er meget ofte dygtige, pligtopfyldende og udadvendte mennesker. Typisk vælger de job med menneskelige relationer. På arbejdspladsen vil det sociale arbejdsmiljø og trivsel have deres store interesse.

Enneagrammet-type-2-MO.jpg

2-eren kan teste denne tanke;

 

Giver du nogen gange den bedste hjælp,
ved ikke at hjælpe?
Enneagram uden tekst.png

LÆS OM

ALLE TYPER

FÅ DIN EGEN PERSONLIGHEDSTEST

Enneagramtest

Tilbud nr. 1:
ENNEAGRAM-TEST

Tilbudspris lige nu kr. 349,-

(Normalpris kr. 900,-)

Tilbud nr. 2:
ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 550,-

(Normalpris kr. 1.125,-)

Tilbud nr. 3:

COACHING SESSION - LIVE ELLER VIA SKYPE

+ ENNEAGRAM-TEST

+ 82 side Enneagramhæfte med fede visuals

Tilbudspris lige nu kr. 1.499,-

Jeg anbefaler, at du har været på kursus i Enneagrammet eller tager en coaching session i forbindelse med køb af test af kode og hæfte, fordi enhver test max er 70% valid og derfor kan kræve dialog med en professionel enneagramtræner.  Hæfte tilsendt uden test kr. 175,- (+ porto kr 50,-)

bottom of page